Felhasználási feltételek (ÁSZF)

 

Köszöntünk a Jótipp.hu portálon!

Jótipp.hu - Aki számít, itt van!

 • A Jótipp.hu portál egy szolgáltatáskereső – kínáló weboldal, ahol minden vállalkozás vagy egyéb hivatalos szervezet részére van lehetőség akár ingyenesen is megjelenni. Az oldalon megjelenő vállalkozások aloldal címet kapnak, s választhatnak (térítéskötelesen) kiemelési- és hirdetési lehetőségekből.
 • Jelen Felhasználási Feltételek tartalmazza a www.jotipp.hu és a www.jótipp.hu weboldalakon (ugyanazzal a tartalommal) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (felhasználó) általi használatának feltételeit.
 • Felhasználó személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési szabályzat rendelkezik, amely a www.jotipp.hu/adatkezelesiszabalyzat címen érhető el.
 • A Jótipp.hu portál kiadójának célja, hogy olvasóinak pontos és hiteles információt nyújtson, hirdetőikkel pedig egy hosszú távú, korrekt üzleti kapcsolatot hozzanak létre.
 • A Jótipp.hu portál Felhasználási feltételek oldala a következő címen érhető el: www.jotipp.hu/felhasznalasifeltetelek/. A Felhasználási feltételek nyelve magyar nyelven fogalmazódott.
 • Ha Ön a Jótipp.hu portál oldalait meglátogatja, elfogadja az alább megfogalmazott feltételeket.

 

Általános
 • A Jótipp.hu portál tartalmának jelentős része elérhető minden látogató számára regisztráció nélkül is. Egyes szolgáltatások (pl. hirdetésfeladás) regisztrációhoz (majd belépéshez) kötöttek.
 • Nem engedélyezett bármilyen rendszer vagy megoldás használata, amely a Jótipp.hu portál üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza, vagy azt eredményezheti.
 • A Jótipp.hu portálra ellátogató felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a Jótipp.hu portál használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse meg. A Jótipp.hu portál kiadója fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy felhasználó ezt megszegi, vagy a szolgáltatást visszaélésszerűen használja, a felhasználó szolgáltatáshoz történő hozzáférését előzetes figyelmeztetés vagy tájékoztatás nélkül ideiglenesen vagy végérvényesen korlátozza, regisztrációját az összes kapcsolódó adattal együtt felfüggessze, vagy törölje.
 • Az Internet globális jellege miatt a Jótipp.hu portálra ellátogató személy elfogadja, hogy a Jótipp.hu portál használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve jár el. Amennyiben a Jótipp.hu portál használatával összefüggő bármely tevékenység a felhasználó államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag felhasználót terheli a felelősség.

 

Tartalom
 • A Jótipp.hu portálon fellelhető összes információ jóhiszeműen került publikálásra, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért a Jótipp.hu portál kiadója nem vállal felelősséget.
 • A Jótipp.hu portál egyes oldalai olyan kapcsolódási pontokat (hivatkozásokat) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért a Jótipp.hu portál kiadója nem vállal felelősséget.
 • A Jótipp.hu portál kiadója nem vállal felelősséget a www.jotipp.hu és www.jótipp.hu weboldalak látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő működési illetve tartalmi hibákért vagy hiányosságokért, nem vállal továbbá felelősséget a hibás adatok megadásából eredő esetleges hibákért.
 • Amennyiben a Jótipp.hu portálra ellátogató személy a weblapon kifogásolható tartalmat észlel, köteles azt haladéktalanul jelezni a Jótipp.hu portál kiadójának az ide kattintva elérhető elérhetőségek valamelyikén. Amennyiben a Jótipp.hu kiadója jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.
 • A portálon fellelhető szöveges, fotós és multimédiás tartalom a Jótipp.hu portál kiadójának szellemi tulajdona.
 • A Jótipp.hu kiadójának előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.
 • A Jótipp.hu portál tartalmára mutató linkek nagy számú nyilvános internetes megjelenítése kizárólag a Jótipp.hu portál kiadójával való szerződéses viszonyban valósulhat meg.
 • A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket vonhat maga után. A Jótipp.hu portál kiadója követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Arra kérjük felhasználóinkat, hogy ha tartalmat szeretnének felhasználni a Jótipp.hu portálról, minden esetben előre egyeztessenek a kiadó elérhetőségein: www.jotipp.hu/elerhetoseg
 • A Jótipp.hu kiadója pontos és hiteles információk megjelentetésére törekszik, a Jótipp.hu portálon ellenőrzött tartalmak jelennek meg. Ennek ellenére a Jótipp.hu kiadója a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért nem vállal felelősséget.
 • A Jótipp.hu portál kiadója fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a www.jotipp.hu és a www.jótipp.hu weblapjain, előzetes figyelmeztetés nélkül.
 • A Jótipp.hu portál hírlevél szolgáltatására bárki feliratkozhat e-mail címe megadásával, nem szükséges regisztráció sem. Üzleti hírlevelünket azon olvasóinknak ajánljuk, akiknek van vállalkozásuk, s keresik a hatékony, de kis költségű reklámmegoldásokat. Lakossági hírlevélre feliratkozók részére ügyfeleink legjobb ajánlatait küldjük el e-mailben. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni a www.jotipp.hu/hirlevel oldalon.

 

Regisztráció, hirdetésfeladás
 • A Jótipp.hu portálon csak és kizárólag 18. életévét betöltött, cselekvőképes, adószámmal rendelkező egyéni vállalkozó, vállalkozás vagy egyéb gazdálkodó szervezet munkatársa regisztrálhat, ill. adhat fel hirdetést. Feladhat hirdetést egyéni vállalkozó, egyéni cég, betéti társaság, korlátolt felelősségű társaság (Kft.), közkereseti társaság (Kkt.), részvénytársaság (Zrt., Nyrt.), szövetkezet, civil szervezet és önkormányzat.
 • A Jótipp.hu portálra ellátogató felhasználó a sikeres regisztrációt követően a hirdetésfeladásnál adhatja meg az igénybe venni kívánt szolgáltatásokat, melynek költségeit a megrendelés végén feltüntetett összeg jelöli.
 • A Jótipp.hu portálra ellátogató felhasználó igényei szerinti paraméterek megadását követően megjelenő regisztrációs és hirdetés feladási felületeken látható űrlapokat és egyéb adatlapokat értelemszerűen, a valós adatainak megfelelően tölti ki.
 • Az érvényes regisztráció illetve szolgáltatás megrendelésének feltétele a Felhasználási feltételek és az Adatkezelési szabályzat elolvasása, valamint elfogadása. A regisztráció véglegesítésével a felhasználó kijelenti, hogy a Felhasználási feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elolvasta, tartalmát megértette, azt érvényesen elfogadja, az általa adott adatainak kezeléséhez kifejezetten hozzájárul.
 • A regisztrációt vagy hirdetési szolgáltatás megrendelését követően a Jótipp.hu portál kiadója a felhasználó által megadott e-mail címre visszaigazolást küld, amelyben tájékoztatja a regisztrációs folyamatról, valamint a megrendelés és fizetés sikerességéről.
 • Sikeres regisztrációt követően a felhasználó bejelentkezhet a Jótipp.hu portálon a jobb oldali rész felső részén a Belépés címnél, a regisztrációs adatok (e-mail, jelszó) megadását követően.
 • Hirdetést csak regisztrált (és aktivált) felhasználó adhat fel. A „Hirdetés feladás” link a Jótipp.hu portál jobb oldali sávjában csak akkor jelenik meg, ha a felhasználó be van jelentkezve.
 • Hirdetés feladása esetén a felhasználó kap egy aloldal címet, amely az ő saját Jótipp.hu oldala lesz. A cím formátuma: www.jotipp.hu/cim/.
 • A felhasználó a megrendelt szolgáltatások értékét az alábbi fizetési mód egyikén egyenlítheti ki:
  • Egyszerűen és biztonságosan fizethetsz bankkártyával az MNB által engedélyezett Barion magyar nyelvű felületén. A Jótipp.hu nem jut hozzá kártyaadataidhoz.
  • Előre utalás bankszámlára. A felhasználó banki átutalás útján, a megrendelt szolgáltatások árát (díját) a szolgáltatásnyújtás megkezdését megelőzően fizeti meg a Jótipp.hu portál kiadójának az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11773023-00707752 bankszámlájára. IBAN szám: HU70117730230070775200000000
  • Befizetés az OTP Bank fiókjában. Az OTP Bank közel 1500 magyarországi fiókjának valamelyikében be lehet fizetni a megrendelés ellenértékét. Befizetésedet a következő számlaszámra tudod teljesíteni: 11773023-00707752. Kedvezményezett neve: Jótipp.hu Szerkesztőség / Purgel Zoltán. A Jótipp.hu portál kiadója kéri, hogy a közlemény mezőbe a felhasználó írja be megrendelése azonosító számát, melyet e-mailben kap meg. A megrendelt szolgáltatásokat a befizetést követő 3 munkanapon belül aktiválja a Jótipp.hu portál kiadója. Az OTP Bank fiókjainak nyitva tartása megtalálható a www.otpbank.hu címen.
  • Fizetés PayPal-on. A világ egyik legnépszerűbb fizetési rendszerén, PayPal-on is ki tudja fizetni megrendelése ellenértékét a felhasználó. További információk erről a fizetési lehetőségről a www.paypal.com címen érhetők el. PayPal e-mail címünk: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Bármely postahivatalban, „piros” csekken is befizetheted megrendelésed összegét. Bankszámlánkra kell feladnod az összeget, a „Címzett” mezőbe ezt írd: Jótipp.hu 11702012-21448605 Budapest 1910.
 • A Jótipp.hu portálra feladható hirdetés a Jótipp.hu portál kiadójának reklámszervezőinél is. A reklámszervező munkatárs kérésre köteles igazolni magát fényképes igazolvánnyal. A reklámszervező munkatárs a hirdetés ellenértékét készpénzben nem veheti át.
 • A Jótipp.hu portálon bármilyen térítéses szolgáltatást megrendelő felhasználó hozzájárul, hogy a Jótipp.hu portál kiadója a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően – a pénzügyi teljesítést követően - elektronikus számlát állítson ki és küldjön meg e-mailben részére.
 • A Jótipp.hu portál kiadója minden feladott hirdetést ellenőriz, s az csak jóváhagyás után jelenik meg. A Jótipp.hu portál kiadója ellenőrzi a felhasználó által megjelentetni kívánt szöveges, képi, grafikus, stb. elemet. A hirdetésben nem lehet olyan tartalom, amelyek közzétételét jogszabály kizárja, vagy korlátozza, illetve amely jogszabályba (magatartási, vagy etikai előírásokba) ütközik, jogellenes vagy jóerkölcsbe ütközik, vagy ilyen magatartásra vonatkozó felhívást tartalmaz, vagy arra buzdít. A Jótipp.hu portál kiadója visszautasíthatja a megjelenést és törölheti az adatokat, amennyiben a felhasználó által közölt adatok közzététele jogszabályt vagy etikai normát sértene. Ilyen indok lehet különösen az adatként, fényképként vagy bármely más formában közreadásra szánt információ, ha az hamis adatot tartalmaz, szerzői jogot vagy üzleti titkot sért, magánszemélyt, üzleti szereplőt, nemzetet, országot, közösséget becsmérel, vagy más módon bárki jó hírnevét sérti, erőszakra buzdít vagy ember ellen használatos fegyvert reklámoz, vallást, etnika hovatartozást, szexuális beállítódást, betegséget, stb. pozitív vagy negatív minősítéssel illet, vagy bármilyen más módon személyiségi jogot sért, kábítószer termelésére, forgalmazására, fogyasztására ösztönöz, személyes szexuális szolgáltatást kínál, a látogatók számára egyéb módon megbotránkoztató lehet.
 • A Jótipp.hu portál kiadója jogosult visszautasítani a felhasználó hirdetésének megrendelését, ha annak teljesítése a Jótipp.hu portál kiadójának üzleti érdekeit sérti.
 • A felhasználó a fizetett hirdetési szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panaszt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy a Jótipp.hu portál kiadójának egyéb elérhetőségein terjeszthet elő: www.jotipp.hu/elerhetoseg. A hatályos jogszabályok értelmében a szóbeli panaszt a Jótipp.hu portál kiadója azonnal kivizsgálja, és szükség szerint orvosolja, amennyiben a panasz jellege ezt megengedi. Ha a felhasználó a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, akkor a Jótipp.hu portál kiadója a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról elektronikus jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy példányát megküldi a felhasználó e-mail címére. Ha panasz esetén a felhasználó és a Jótipp.hu portál kiadója nem tudják megoldani vitájukat, akkor közösen elfogadják a Szentesi Járási Bíróság kizárólagos illetékességét.

 

A Jótipp.hu portál kiadója:

 

Letölthető dokumentumok

 

Jótipp.hu - Aki számít, itt van!

 

Related Articles

Reklámszervezőket keresünk!

Hogyan jelenhetsz meg a Jótipp.hu-n?

Adatkezelési szabályzat